Tel. 0546 862135

Tukkers Pils oet Twente

Tukkerspils

Exclusief bij De Oude Molen BV in Almelo en bij Veelers Drankenhandel in Vasse, Tukkerspils. In Tukkerspils proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en natuurzuiver bronwater. Tukkerspils is precies het pils zoals pils bedoeld is!

Goedkoop Duits bier of Tukkerspils oet Twente

Vooral in het Oosten van Nederland, dicht bij de grens met Duitsland, reist men vaak af naar Duitsland om goedkoop Duits bier in te slaan. Met Tukkerspils is dit totaal overbodig. Waarom een bier uit ons buurland halen als Tukkerspils net zo betaalbaar is en ook nog rijk van smaak!
Daarnaast hoeft er geen accijns over Tukkerspils te worden betaald. Omdat het ons eigen streekbiertje is oet Twente.

Assortiment Tukkerspils

We hebben op dit moment al een aardig assortiment aan Tukkerpils voor u beschikbaar en kunnen u gelijk leveren vanuit onze twee distributiecentra in Twente. We hebben Tukkerspils in 20 liter vaten, 30 liter vaten, 50 liter vaten en tevens in kratjes.
Zoekt u nog een goedkoop en lekker biertje voor bij u in de winkel of heeft u een feestje thuis? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken.
Naast ons normale pils hebben we ook nog een seizoensvariant, bokbier. Tukkersbok oet Twente is verkrijgbaar in een 15, 20 en 30 liter vat. En voor het 30 liter vat bent u minder geld kwijt als het bokbier van onze plaatselijke brouwerij in een 19,5 liter vat!

Tukkerspils reclame commercial

Ons bier is voor iedereen oet Twente en samen bier drinken is en blijft natuurlijk het gezelligste wat er is.
En Tukkerspils is natuurlijk…..

Onmeunig lekker!

Website: www.tukkerspils.nl