Tel. 0546 862135

Sportkantines

In de kantines van sportverenigingen komt veel op het bordje van de vrijwilliger te liggen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het deze mensen extra moeilijk gaan maken. Integendeel, zou het niet makkelijk zijn om de bestellingen en afleveringen in één keer te regelen? Drank, zoetwaren en snacks op één bestelmoment en één aflevermoment. Onze adviseurs willen dit ook graag bij u mogelijk maken en u zo zorgen en tijd besparen. Dat dit helemaal niet duur is en juist motiverend kan zijn, kunnen en willen zij u graag uitleggen.

Bij gemak hoort natuurlijk ook op een makkelijke manier bestellen. Met uw pc, tablet of mobiele telefoon direct toegang tot uw eigen besteloverzicht en met één druk op de knop uw bestelling doorgeven via ons klantenportaal. Makkelijker kunnen wij het niet maken! Voor nieuwe sportkantines die zich aanmelden en klant bij ons worden, stellen wij bij de eerste bestelling gratis een tablet beschikbaar om te gaan bestellen. Vraag naar de voorwaarden.

10900Nieuw: voor verenigingen die kratten bier in de kantine verkopen en een aansprekend merk voor een lage prijs willen hebben: Tukkerspils 24x30cl.

 

R

eferenties

  • s.v. Wilhelminaschool
  • k.v. Amicitia
  • N.K.C.
  • Tennisvereniging Oldenzaal
  • Achilles ’12