Tel. 0546 862135

Retail

Vanuit onze locatie in Almelo rijden onze wagens naar diverse retailadressen in noord-oost Nederland. Daarbij moet u denken aan supermarkten, grenswinkels, georganiseerde supermarktondernemers (aanvullend assortiment), rijdende winkels, slijterijen enz.. Voor de grenswinkels hebben wij een uitgekiend assortiment afgestemd op de Duitse consumenten in de grensstreek. Dat is natuurlijk geen statisch assortiment, onze specialiteit is het juist om snel en adequaat te reageren op de ontwikkelingen in de markt. Heeft u Duitse consumenten als klant en wilt u daarover met één van onze adviseurs van gedachten wisselen dan kan dat natuurlijk.

Heeft u problemen met de aanlevering van bepaalde producten die uw leverancier niet meer voert? Of krijgt u b.v. geen winkelverpakkingen dieprvriesproducten meer aangeleverd omdat er alleen nog maar grootverpakking wordt uitgeleverd? Is de leverantie van koelverse artikelen bij u voor verbetering vatbaar bijvoorbeeld omdat alles in omverpakkingen wordt aangeleverd? Tijd voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Daarnaast hebben wij iedere 14 dagen een nieuwe actiefolder met daarop een breed aanbod aan scherp geprijsde artikelen. De folder verschijnt per mail of is te downloaden via ons klantenportaal. Op ons klantenportaal bieden wij onze afnemers extra service 24 uur per dag:

  • eenvoudig bestellen aan de hand van het eigen klantassortiment;
  • schapkaarten met (eigen) adviesprijzen afdrukken;
  • artikel- en prijsinformatie van ons totaal assortiment;
  • overzicht historische orders;
  • downloaden folders, brochures enz.;
  • actuele informatie van nieuwe artikelen.

 

Slide versNaast een breed levensmiddelen assortiment beschikken wij ook over een kompleet vers-assortiment dat veelal per stuk bestelbaar is. Zo kunt u naast vele A-merken ook putten uit diverse huismerken voor kaas, Melkan Zuivel, Daily (koel)verse maaltijden. Onze vers-adviseurs voorzien u graag van verdere informatie.