Tel. 0546 862135

Over Ons

Ouderwets persoonlijke service waar u op kunt rekenen!

Sinds 1968 is de Oude Molen b.v. de complete groothandel voor Oost-Nederland. Vanuit het magazijn aan de Geysendorfferweg in Almelo, worden 5 dagen per week supermarkten, rijdende winkels, slijterijen, campingwinkels, speciaalzaken en bedrijfskantines beleverd. Het afhaalmagazijn staat voor alle klanten open. Een telefoontje of fax is voldoende om uw order klaar te laten zetten.

Dagelijkse Distributie

Naast de betrouwbare service op maat is snelle en complete levering de grote kracht van de Oude Molen b.v.. Vandaag besteld, morgen in huis, lijkt in deze tijd van schaalvergroting steeds moeilijker realiseerbaar. Wij staan graag voor u klaar!

Assortiment

De Oude Molen b.v. heeft een zeer uitgebreid assortiment artikelen, zowel food als non-food, op voorraad. Dan hebben wij het over een kompleet winkelassortiment, speciaalbieren, koelvers- en diepvriesartikelen, kantine disposables, grootverbruik koffie en -soepen, grootverbruik reinigingsmiddelen, zoetwaren, gedistilleerd (o.m. eigen merk) enz. enz.

Persoonlijk Advies

Onze buitendienst is graag tot een persoonlijk gesprek met u bereid. Uw wensen en onze mogelijkheden konden wel eens verrassend goed op elkaar aansluiten. Samen met u wordt het traject van bestelling tot en met aflevering en facturering doorgesproken en op elkaar afgestemd.

Uitstekend Bereikbaar

Voor al uw bestellingen en/of vragen is de Oude Molen b.v. als volgt bereikbaar:

Telefoon: 0546-860827 | 0546-862135
Fax: 0546-871433
Order Entry: 0546-873528
E-mail: info@deoudemolen.nl

Detaillistenondersteuning tot in detail

De zelfstandige detaillist staat er bij de Oude Molen b.v. niet alleen voor, maar kan gebruik maken van:
– Raambiljetten en schapkaarten
– Weekfactuur met doorfacturering
– Compleet actieprogramma
– Totaalleverantie
– Betaalbaar scanningskassa-programma met mogelijkheid tot gegevensaansturing via d.c.