Tel. 0546 862135

Bedrijfskantines

Tijd is geld, ook als het gaat om de inkoop van een compleet pakket goederen en diensten voor de bedrijfskantine. Op een snelle en efficiënte wijze leveren wij een compleet pakket tegen een acceptabele prijsstelling. Dankzij ons ruime assortiment zijn wij in staat om ook binnen uw bedrijf ‘alles onder één dak’’ aan te leveren.

Naast de betrouwbare service op maat, is snelle en complete levering de grote kracht van de Oude Molen. Koffie, thee en ingrediënten, soep, koelverse producten, bekers, toiletpapier, reinigingsmiddelen, frisdranken/alcoholische dranken en snacks worden binnen 48 uur bij u bezorgd. Nieuw in ons assortiment: Ons eigen merk Cafe Varieté voor bedrijfskantines. Kwaliteitsproducten voor een huismerk-prijs. O.a. verkrijgbaar in bonen-, instant koffie, freshbrew en filterkoffie!

Iedereen zijn eigen kop koffie

Een goede kop koffie is vers. Daar zijn u, uw medewerkers en bezoekers het ongetwijfeld over eens. Thuis drinken we Douwe Egberts koffie. Want u weet : Douwe Egberts koffie, lekkere koffie. We koesteren dat soort zekerheden.

Op uw werk drinkt u ook vaak samen koffie.
Douwe Egberts Coffee Systems wil samen met ons, als totaalleverancier voor o.a. de bedrijfskantine, uw koffievoorziening optimaliseren. De professionele apparatuur van D.E. zorgt ervoor dat ieder kopje altijd vers gezet wordt. Om dat geurige kopje koffie op elk moment van de dag te kunnen serveren, is een degelijk advies bij de keuze van het setsysteem en de ingrediënten noodzakelijk. Beide elementen moeten goed op elkaar worden afgestemd. In nauwe samenwerking met Douwe Egberts Coffee Systems betrekken we zaken als de door u gewenste kwaliteit, smaak, zetmethode en apparatuur. Een uniek advies afgestemd op uw specifieke werksituatie en budget. Basis is de voortreffelijke koffie van Douwe Egberts.

Koffiebonen automaat

Bonen koffie is de lekkerste koffie. Je ziet daarom ook steeds meer de espresso apparaten thuis verschijnen. Deze apparaten zijn bedrijfsmatig minder geschikt voor het uitgeven van meerdere kopjes koffie aangezien er dan constant water bijgevuld en gereinigd moet worden. Dat is niet handig! Naast de Douwe Egberts automaten voor diepvries-, instant- en freshbrew koffie zijn wij nu dealer geworden van Bianchi espresso apparaten uit Italië en Nivona dealer met topapparatuur gefabriceerd in Zwitserland. Bonen apparaten met keuze uit diverse soorten koffie zoals espresso, cappuccino enz.. Zo hebben wij apparatuur voor grote en kleine kantoren, maar belangrijker nog is dat wij u van goed advies kunnen dienen welk apparaat het beste bij uw situatie past.

Vier uur, Cup-a-Soup!

Als je de hele dag druk bezig bent op je werk, moet je af en toe even “bijtanken”. Cup-a-Soup is dan de echte opkikker. Het houdt je scherp en alert. Neem het als hartige versnapering of als warme snack bij de lunch.

U kent Cup-a-Soup van de vertrouwde verpakking met 21 sachets. Deze Cup-a-Soup cateringverpakking is met name geschikt voor kantines binnen ondernemingen tot
20 werknemers. Als totaalleverancier voor o.a. de bedrijfskantine zijn bij ons alle smaken verkrijgbaar. U kunt dus volop variëren.

Naast deze cateringverpakking is er nu ook de Cup-a-Soup automaat en de Cup-a-Soup dispenser. Door de speciaal voor Cup-a-Soup ontwikkelde techniek is de vertrouwde kwaliteit die u kent uit het zakje nu ook rechtstreeks uit de automaat te verkrijgen. Naast koffie en thee biedt u uw personeel en/of klanten een ideale snack voor tussendoor. Graag bekijken wij met u welke Cup-a-Soup automaat of dispenser aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Vaak kunnen wij een gratis Cup-a-Soup automaat voor uw bedrijf regelen!

Service op maat – met een compleet assortiment

Ons assortiment gaat verder dan bovengenoemde artikelen. Ook frisdranken, snacks, koek, banket en zoetwaren kunnen wij u zowel los als met behulp van verkoopapparatuur aanleveren. Graag willen wij de mogelijkheden die wij u hierbij kunnen bieden met u bespreken.